Mendix TOP CLOUD partner lettünk 2022-ben

Mendix TOP CLOUD partner lettünk 2022-ben

February 18, 2022

Hihetetlen büszkeséggel tölt el bennünket, hogy 2021-es évünk teljesítménye alapján a Mendix a régió TOP CLOUD partnerének választott minket! 130 európai Mendix partner közül érdemeltük ki ezt a címet a közép-európai régióban.

Az értékelésnél több szempontot vettek figyelembe:

·        a sales eredményeket, hiszen nemcsak sikeresen értékesítettük a Mendix licenceket 2021-ben, hanem ígéretes lehetőségekkel vágunk a 2022-es évnek  

·       a partnerséget, a Siemens-szel együttműködve fejlesztettünk egy autóipari szoftvert mindössze 6 hét alatt. A közös munka mindenkinek élmény volt: a Siemens szervizmérnökei közelről figyelhették, ahogy ötleteiket formába öntjük működő prototípusok alakjában hétről hétre.

·      sikeresen fejlesztettünk Mendix  termékeket, mint például LoRa IoT platformot.

·      proaktív kommunikációnk is szembeötlő volt az év során, hiszen rengeteg platformon, fórumon evangelizáltunk a low-code-dal kapcsolatban: webinárokat, online meetupokat tartottunk, e-book-ot és szakmai cikkeket készítettünk.

·      az elötelezettségünket, a 20 fős low-code csapatunkat, mely nagyvállalati projekteken bizonyított.

·      és nem utolsósorban a Mendix kiemelte, hogy lelkes sales menedzserünk szívét-lelkét beleteszi a projektekbe. Special thanx to Kővári Zoli!

Mendix partnerek 2019 óta vagyunk, de már jóval korábban, 2014-ben felismertük a low-coding előnyeit és elköteleződtünk a fejlesztői keretrendszerek, az újrafelhasznált kódok és a moduláris architektúra mellett. Hiszünk abban, hogy a felgyorsult vállalati digitalizációs igényeket csak a legmodernebb technológiákkal lehet kielégíteni.

Köszönjük az elismerést, a bizalmat!

Wolf András
Cikket írta
Wolf András
CSO
Olvasási idő:
Life @BB
Megosztás